slideshow

02/03/2015 - 23:00

Sekretari i Lidhjes se Shkimtareve te Rusise Z.V. Masalov takohet me perfaqesues te Shoqates se Miqesise “ Shqiperi-Rusi” Ne fillim te shkurtit te ketij viti u zhvilluan takime te sekretarit te Lidhjes se Shkrimtareve te Rusise, poetit dhe diplomatit Z.Vladimir Masalov me aktiviste te degeve te Shoqates se Miqesise “ Rusi-Shqiperi” ne Tirane, Durres, Sarande dhe Vlore.

19/11/2014 - 14:00

Kurset zhvillohen 2xjavë

Faqet

Error message

Strict warning: Declaration of easy_social_handler_field::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, &$options) në _registry_check_code() (rreshti 3478 i /home/russmir/public_html/includes/bootstrap.inc).

No front page content has been created yet.

Reth Nesh

Приглашаем Вас в сообщество «Русский Мир в Албании / Bota Ruse në Shqipëri», зарегистрированное решением суда г. 

Lexo me shume

Misioni

Официальные цели и задачи сообщества:
• оказание социальной и духовной поддержки русской диаспоре в Албании;
• создание братской атмосферы среди соотечественников;

Lexo me shume

Partnerët