slideshow

26/08/2015 - 17:00

Njoftim per kurset e gjuhes ruse ne Tirane

Nga data 15 shtator 2015 fillojne te mesohen kurset e gjuhes ruse ne ambjentet qe ndodhen tek adresa: Tirane, rr. “Hysen Zaloshnja”, nr. 1 (lagja “Komuna e Parisit”, perballe ish-Univesitetit te Nju Jorkut) dhe rr. “Qemal Stafa”, 31/t (kati i 3-te, perballe Prokurorise se Pergjithshme).

08/05/2015 - 10:15

Fjala e Ambasadorit të Rusisë në Shqipëri, SH.T. Z. Alexander Karpushin,
në pritjen me rastin e 70-vjetorit të Fitores në Luftën e Madhe Patriotike

Tiranë, më 7 maj 2015

Të nderuar të pranishëm!

Të dashur veteranë!

Të nderuar përfaqësues të ministrive dhe institucioneve shqiptare, anëtarë të trupit diplomatik!

Të nderuar bashkatdhetarë dhe anëtarë të Shoqatës së Miqësisë “Rusi – Shqipëri”!

Faqet

Error message

Strict warning: Declaration of easy_social_handler_field::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, &$options) në _registry_check_code() (rreshti 3478 i /home/russmir/public_html/includes/bootstrap.inc).

No front page content has been created yet.

Reth Nesh

Приглашаем Вас в сообщество «Русский Мир в Албании / Bota Ruse në Shqipëri», зарегистрированное решением суда г. 

Lexo me shume

Misioni

Официальные цели и задачи сообщества:
• оказание социальной и духовной поддержки русской диаспоре в Албании;
• создание братской атмосферы среди соотечественников;

Lexo me shume

Partnerët