slideshow

13/11/2015 - 23:45

Ne kuader te 70-vjetorit te krijimit te Shoqates se Miqesise “Shqiperi-Rusi” Ambasada e Rusise ne Shqiperi fton ne promovimin e nje permbledhjeje poezish te poetit modern rus Vladimir Masallov te perkthyera ne gjuhen shqipe.
Ky aktevitet do te zhvillohet me 17 nentor 2015, ne oren 11:00, tek Akademia e Shkencave e Shqiperise (rr. Murat Toptani, Tirane). Hyrja eshte e lire.

13/11/2015 - 23:45

Njoftim per koncertet recitale te pianistit te njohur rus Jurij Bogdanov ne Tirane dhe Durres

Faqet

Error message

Strict warning: Declaration of easy_social_handler_field::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, &$options) në _registry_check_code() (rreshti 3478 i /home/russmir/public_html/includes/bootstrap.inc).

No front page content has been created yet.

Reth Nesh

Приглашаем Вас в сообщество «Русский Мир в Албании / Bota Ruse në Shqipëri», зарегистрированное решением суда г. 

Lexo me shume

Misioni

Официальные цели и задачи сообщества:
• оказание социальной и духовной поддержки русской диаспоре в Албании;
• создание братской атмосферы среди соотечественников;

Lexo me shume

Partnerët