Error message

Strict warning: Declaration of easy_social_handler_field::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, &$options) në _registry_check_code() (rreshti 3478 i /home/russmir/public_html/includes/bootstrap.inc).

Lajme

29/01/2016 - 23:30

Mbi pranimin e shtetasve te huaj per studime ne Federaten Ruse per vitin akademik 2016-2017

05/11/2015 - 16:15

5-6 ноября 2015 года в Москве состоялся V Всемирный конгресс соотечественников, проживающих за рубежом. В работе форума приняли участие более 400 руководителей и активистов общественных объединений соотечественников.

13/11/2015 - 23:45

Ne kuader te 70-vjetorit te krijimit te Shoqates se Miqesise “Shqiperi-Rusi” Ambasada e Rusise ne Shqiperi fton ne promovimin e nje permbledhjeje poezish te poetit modern rus Vladimir Masallov te perkthyera ne gjuhen shqipe.

13/11/2015 - 23:45

Njoftim per koncertet recitale te pianistit te njohur rus Jurij Bogdanov ne Tirane dhe Durres

22/09/2015 - 12:45

KURSET E GJUHES RUSE NE TIRANE
ORARI I MESIMEVE

Grupi №1
Te marten dhe te enjten, 17:30 – 18:30, rr. “Qemal Stafa”, Nr. 31/c, kati i 3-te (perballe Prokurorise se Pergjithshme)

22/09/2015 - 12:45

KURSET E GJUHES RUSE NE TIRANE
ORARI I MESIMEVE

Grupi №1
Te marten dhe te enjten, 17:30 – 18:30, rr. “Qemal Stafa”, Nr. 31/c, kati i 3-te (perballe Prokurorise se Pergjithshme)

26/08/2015 - 17:00

Njoftim per kurset e gjuhes ruse ne Tirane

08/05/2015 - 10:15

Fjala e Ambasadorit të Rusisë në Shqipëri, SH.T. Z. Alexander Karpushin,
në pritjen me rastin e 70-vjetorit të Fitores në Luftën e Madhe Patriotike

Tiranë, më 7 maj 2015

Të nderuar të pranishëm!

Të dashur veteranë!

19/11/2014 - 14:00

Kurset zhvillohen 2xjavë

29/10/2014 - 17:15

Albania has cancelled visas for Russian citizens until October 31 to attract more tourists this summer. 
Last year was especially successful for Albania’s tourist industry, Albania’s Minister of Tourism, Ferdinand Xhaferri, said on Tuesday.

29/10/2014 - 17:15

Albania has cancelled visas for Russian citizens until October 31 to attract more tourists this summer. 
Last year was especially successful for Albania’s tourist industry, Albania’s Minister of Tourism, Ferdinand Xhaferri, said on Tuesday.