ОБЪЯВЛЕНИЕ О ПОКАЗЕ РОССИЙСКИХ ФИЛЬМОВ В ТИРАНЕ

пятница, 10 марта, 2017 - 22:45

ОБЪЯВЛЕНИЕ О ПОКАЗЕ РОССИЙСКИХ ФИЛЬМОВ В ТИРАНЕ
13, 15, 16, 17, а также 20 марта с.г. c 18:00 Посольство России в Албании организует бесплатный показ российских фильмов в Кукольном театре г. Тираны.
Вниманию албанских зрителей будут представлены следующие фильмы:
13 марта (Пн.) – «12 стульев»
15 марта (Ср.) – «Покровские ворота»
16 марта (Чт.) – «Кавказская пленница»
17 марта (Пт.) – «Иван Васильевич меняет профессию»
20 марта (Пн.) – «Операция «Ы» и другие приключения Шурика»
Вход свободный. Приглашаются все желающие!
----------------------------------------------
NJOFTIM PËR SHFAQJEN E FILMAVE RUSË NË TIRANË
Më datat 13, 15, 16, 17 dhe 20 mars 2017 në orën 18:00 Ambasada e Rusisë në Shqipëri organizon shfaqjen e filmave rusë në ambjentin e Teatrit Kombëtar të Kukullave në Tiranë.
Për shikuesit shqiptarë do të shfaqen filmat si më poshtë:
Më 13 mars (te hënën) – “12 karriget”
Më 15 mars (të mërkurën) – “Portat e Pokrovskit”
Më 16 mars (të enjten) – “Rrëmbim në stilin Kaukazian”
Më 17 mars (të premten) – “Ivan Vasiljeviҁ ndërron punë”
Më 20 mars (të hënën) – “Operacioni “Y” dhe aventura të tjera të Shurikut”
Hyrja është e lirë. Jeni të gjithë të mirëpritur!