Образование в России 2018г.-2019г.

четверг, 1 февраля, 2018 - 17:45

Вниманию желающих обучаться в России!
Министерство образования и науки Российской Федерации и Федеральное агентство по международному гуманитарному сотрудничеству «Россотрудничество» объявляют о начале конкурсного отбора кандидатов на получение государственной стипендии на 2018/2019 учебный год, дающей возможность бесплатного обучения в ведущих российских вузах по широкому спектру специальностей. Срок подачи заявок – до 1 марта.

---------------------------------
Të dashur maturantë dhe studentë shqiptarë! Dëshironi të studioni në Rusi?
Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë për fillimin e aplikimeve për përfitimin falas të bursave studimi për në universitetet më të mira ruse për vitin mësimor 2018-2019. Afati i fundit i aplikimit është data 1 mars. Opsionet e mundshme janë studimet bachelor, master, doktoraturë, si edhe programe të tjera. Për listën e specializimeve, procedurën e aplikimit dhe informacione të tjera ju lutemi ta vizitoni linkun më poshtë.
Akordimi i bursave për të rinjtë shqiptarë realizohet në kuadër të programit të përvitshëm të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës të Rusisë dhe Agjencisë Federale të Bashkëpunimit Humanitar Ndërkombëtar "Rossotrudniçestvo".
Mos e humbisni këtë shans të bashkoheni me dhjetëra studentë shqiptarë që tashmë e kanë zgjedhur Rusinë si vendin ku ofrohet arsimi shumë cilësor dhe me standarde të larta!

https://albania.mid.ru/ru_RU/obrazovanie-v-rossii/-/asset_publisher/3okgn70VDHqN/content/ob-avlenie-o-nabore-grazdan-albanii-na-obucenie-v-rossii-na-2017-2018-gg-?inheritRedirect=false&redirect=https%3A%2F%2Falbania.mid.ru%3A443%2Fru_RU%2Fobrazovanie-v-rossii%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_3okgn70VDHqN%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_count%3D1