Koncertet recitale te pianistit te njohur rus z. Jurij Bogdanov

Friday, 13 November, 2015 - 23:45

Njoftim per koncertet recitale te pianistit te njohur rus Jurij Bogdanov ne Tirane dhe Durres
Me rastin e 70-vjetorit te krijimit te Shoqates se Miqesise “Shqiperi-Rusi” Ambasada e Rusise ne Shqiperi fton per ne koncertet recitale te pianistit te njohur rus z. Jurij Bogdanov me 17 nentor 2015 ne oren 18:00, ne sallen e Liceut Artistik, Tirane (rr. e Elbasanit, perballe rezidences se Ambasadorit italian) dhe me 19 nentor 2015 ne oren 17:00, ne sallen e siperme te Pallatit te Kultures, Durres. Hyrja eshte e lire.